Make your own free website on Tripod.com


УСЛОВИЯ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ГОБЛЕНИ В КАТАЛОГА НА САЙТА

       Услугата по включване в каталога на сайта е платена - за включване на един брой гоблен се заплаща такса - 5лв, или да се заплати такса за включване в размер на % от стойността на гоблена от 5 - 10% (по договореност).При заявка за включване на 5 гоблена (едновеременно) в каталога на сайта заплащате такса - 4 + 1 БЕЗПЛАТЕН !!!
        Заплащането на сумата става с пощенски запис в тридневен срок след изпращането на Вашата заявка за включване на гоблена Ви. След получаване на таксата той ще бъде добавен в Каталога на този сайт.
Това се налага поради проявена некоректност от страна на някои клиенти. В противен случай, ако таксата не бъде изпратена - гобленa Ви няма да бъде добавен в каталога на сайта. Адресът на който ще трябва да преведете сумата ще Ви бъде изпратен след получаване на заявка за включване на гоблен.
        Допълнително заплащане може да стане единствено ако Вие решите да направите това в знак на добра воля за извършената услуга - след продажбата на гоблена да заплатите сумма в размер на 4-5% от цената на продадения гоблен.
        Гобленът Ви ще бъде добавен в течение на
24 часа след получаване на таксата за включване, а също така , ако данните ( от точка 1 и 2 ) за гоблена, който предстои да бъде включен са изпратени предварително на посочения по-долу E-mail адрес.

1.Данни за гоблена Ви:
»  Наименование на гоблена
»  Снимка на Вашия Гоблен - файл ( с размер не по-голям от 250 кбайта ) с формат JPG
»  Размер на гоблена - в сантиметри ( на пр.: 60/44 см )
»  Използвани тип конци - BG, DMC, Willer и т.н.
»  Цена - в български лева, USD или в EURO

2.Вашите координати за да можем да се свържем с Вас при условие, че бъде проявен интерес към някой от гоблените Ви :
»  Град
»  Адрес
»  Телефон
»  Име и Фамилия
»  E-mail

Забележка:
В случай, че Вашият гоблен бъде продаден от друго място, т.е. не чрез този сайт, то трябва да уведомите за това, за да може той да бъде премахнат от колекцията на настоящия каталог.

Ако сте съгласни с горе изложените условия може да направите вашата заявка на нашият e-mali адрес: porachki_gobleni@yahoo.com


Copyright (c) 2002 Всички права запазени " S&J Design "